MENIU

Mesaj dur pentru Carmen Dan: "Să meargă la o școală, MAI e prea mult pentru ea!"

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, o critică pe Carmen Da, pentru că, după atacul cu sabie asupra unui ofițer SAS, ministrul de Interne a readus în discuție ideea pachetului legislativ privind întărirea autorității polițistului, anunță Digi24.

Speța pe care o discutăm nu are nicio legătură cu reglementarea. Doamna Carmen Dan se agață de niște subiecte total fără să gândească, nu vorbim de o reglementare. Pachetul doamnei Dan este un mare fiasco. Aici problema de fond e din aplicare,” a spus Dumitru Coarnă.

Referindu-se la ce ar trebui să facă șefa de lnterne după atacul de la Rădăuți, liderul de sindicat a spus că ministrul de resort „ar trebui să meargă la Ministerul Justiției pe reglementare infracțiuni de ultraj, dar le e teamă să meargă acolo. A venit cu o prostie de un pachet juridic care nu are nicio legătură. Vorbim de statutul polițistului, în acel pachet nici nu e inclus statutul polițistului.”

Ei dublează reglementările, s-au dus în Parlament, s-au făcut de râs. Vii cu reglementări la dublu? (....) Carmen Dan să meargă la o școală, MAI e prea mult pentru dumneaei”, a declarat președintele SNPPC pentru Digi24..

 

 

Mai multe articole despre:
MAI poliţist carmen dan