MENIU

Mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook al lui Marius Csampar, la scurt timp după eliberarea din arest

Marius Csampar

Mesaj șocant al criminalului în serie Marius Csampar, imediat după eliberare de închisoare. El a făcut un live pe contul său de Facebook și nu s-a sfiit să amenințe, voalat, o persoană care a comentat, informează Realitatea PLUS.

”Vezi-ți de treaba ta, am văzut că ai familie frumoasă, să-ți trăiască! Bine, asta nu ca o amenințare, e ca o urare, înțelegi? Și, ca un sfat, să-ți vezi de familia ta", i-a transmis Csampar persoanei care a comentat eliberarea sa. 

Marius Csampar este unul dintre cei mai cunoscuți criminali ai României, "renume" obținut ca urmare a unor crime odioase comise în trecut, crime pentru care a primit 99 de ani de închisoare. 

Cu toate acestea, după 22 de ani a fost eliberat condiționat, iar la ieșirea din închisoare nu s-a obosit nici măcar să mimeze vreo urmă de remușcare pentru faptele sale.

Inițial, cererea sa de eliberare a fost respinsă pe motiv că “fapta pentru care a fost condamnat prezintă un grad de periculozitate socială ridicat”, iar el ar fi trebuit “să dea dovezi temeinice de îndreptare a comportamentului său” câtă vreme s-a aflat în detenție. La scurt timp însă, doi judecători de la Tribunalul Mehedinți au admis contestația lui Csampar și au dispus punerea sa în libertate, decizia fiind definitivă.

Potrivit legii, un condamnat pe viaţă poate solicita eliberarea conditionată după 20 de ani de detenție, dacă a dat dovadă de o bună conduită și a prestat munca în închisoare.

Psihologii spun că există două situații în care o persoană care a fost eliberată din închisoare poate fi reabilitată: "să-și dorească reabilitarea și societatea să nu mai eticheteze aceste persoane". 

Mai multe articole despre:
crimial in serie Marius Csampar