MENIU

Membrii CNA Răsvan Popescu și Viorel Vasile Buda s-au prezentat la DNA

Membrii CNA Răsvan Popescu și Viorel Vasile Buda s-au prezentat la DNA

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) Răsvan Popescu și Viorel Vasile Buda s-au prezentat miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiați în dosarul privind plângerea formulată de PP-DD.

Aceștia nu au dorit să facă declarații la intrarea în sediului DNA. În același dosar este audiată miercuri și Laura Georgescu președintele CNA.

Președintele PP-DD, Simona Man, și Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcția Națională Anticorupție (DNA) o sesizare privind posibilele acte de corupție ale președintelui CNA, Laura Georgescu, și solicită demisia acesteia.

"Ca urmare a apariției în spațiul public a înregistrărilor care dovedesc că Laura Georgescu, în calitate de președinte al CNA, încearcă să obțină foloase care nu i se cuvin, sub formă a cinci laptopuri, pentru faptul că aceasta favorizează și protejează anumite persoane și televiziuni, PP-DD cere demisia Laurei Georgescu din funcția de conducere a Consiliului Național al Audiovizualului, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Mai multe articole despre:
audiere CNA Răsvan Popescu membru