MENIU

Mega Image, anunț cutremurător după accidentul șocant de dimineață. "Am pierdut 8 colegi"

Accident crunt cu angajate Mega Image

Mega Image a făcut în urmă cu scurt timp un anunț cutremurător: 8 dintre victimele accidentului groaznic de dimineață din Ialomița era angajați ai lanțului de magazine.

Mega Image anunță că a pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Mega Image și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu o poză neagră de doliu.

"Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.
Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre.
Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare", spun oficialii Mega Image într-un anunț postat în urmă cu scurt timp pe pagina de Facebook a companiei.

Reamintim că sâmbătă dimineața, pe DN2A, a avut loc un cumplit accident de circulație, în care 10 oameni și-au pierdut viața.

Tragedie. Microbuz spulberat de tir: 10 morți și 8 răniți. Plan roșu în două județe

Tragedie sâmbătă dimineața, în județul Ialomița: un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR care a intrat pe contrasens, pe DN2A, în județul Ialomița.

Nu mai puțin de 10 oameni au murit: șoferul TIR-ului și 9 pasageri din microbuz. S-a activat planul roșu de de intervenție: ambulanțe și mașini de primă intervenție din două județe intervin la fața locului.

Trei răniţi sunt internaţi la spitalul din Slobozia, iar cinci au fost aduşi la două spitale din Bucureşti, Floreasca şi Bagdasar Arseni.

Mai multe articole despre:
accident mega image