MENIU

Medicul ginecolog a întrebat-o dacă mănâncă de obicei aripioare de pui. Motivul de necrezut!

O americancă a ajuns la spital cu un chist ovarian pe care a trebuit să-l extirpeze. A crezut că a scăpat de problema după operaţie dar se înşela amarnic.

A avut o recidivă câteva luni mai târziu. Speriată, a alergat la ginecolog pentru o consultaţie.

În timpul consultatiei doctorul i-a pus o întrebare care a uimit-o: A întrebat-o dacă este o consumatoare de aripi de pui. Ea a răspuns că da mirându-se că medicul îi ştie obiceiurile alimentare. Adevărul este că în această lume modernă, puii sunt injectaţi cu hormoni steroizi care le accelerează creşterea astfel încât nevoile societăţii să fie îndeplinite.

Puii injectaţi cu steroizi sunt injectaţi în regiunea gâtului sau a aripilor. Astfel că în aceste locuri se află cea mai mare concentraţie de steroizi (care oricum se va absorbi şi în restul organismului – n.t.). Aceşti steroizi au efecte îngrozitoare asupra organismului uman deoarece acelereaza creşterea (inclusiv creşterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculoşi în prezenţa hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine…şi nu numai.

Un alt caz este al unui băieţele de 9 căruia au început să-i crească sânii. Speriaţi, părinţii l-au dus la un medic endocrinolog din oraşul lor. "Ne-a întrebat ce mănâncă şi i-am spus că de bază la el e pieptul de pui. Doctorul crede că de la acest aliment poate fi reacţia anormală şi ne-a recomandat să nu îi mai dăm piept, ci pulpe sau aripi, care ar fi mai puţin periculoase", povesteşte mama lui.

La câteva luni după ce a renunţat la pieptul de pui, băiatul nu mai are problema care i-a speriat pe părinţi, scrie doctorulzilei.ro.

Mai multe articole despre:
ginecolog aripioare de pui