MENIU

Medicul Cristescu, prima reacție după scandalul din trafic: Regret că i-am jignit pe polițiști

Medicul Ciprian Cristescu, cel care a fost filmat în timp ce era târât pe jos de polițiștii de la Rutieră după ce le adresase injurii pentru că opriseră mașina condusă de partenera lui, a mărturisit, la Realitatea TV, că regretă comportamentul său și că nu a dorit creeze acest scandal.


”Nu comentez cum am ajuns să fac tot acest scandal. Regret că am ajuns să-l fac. Regret că i-am jignit pe polițiști. Nu vreau să comentez ce au făcut polițiștii. Eu zic că imaginile sunt destul de concludente”, a declarat medicu Ciprian Cristescu, la Realitatea TV,

Personajul principal din două filme apărute pe Internet luni este directorul Maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu. Soţia sa se afla la volan, iar el pe scaunul pasagerului, când au fost opriți de poliţişti pentru un control de rutină. În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că femeia nu consumase alcool.

Incidentul ar fi izbucnit când polițiștii i-au cerut lui Cristescu să se legitimeze, iar medicul a refuzat, ba mai mult, au precizat reprezentanții Poliției, a fost recalcitrant, le-a adresat injurii și i-a cerut soției să nu sufle în fiolă. Medicul a fost amendat în cele din urmă cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima, însă după ce a fost târât pe jos de polițiști și dus la secție.

Primele imagini cu incidentul surprindeau momentul în care medicul era târât de polițiști spre mașină și au stârnit o vie dezbatere. Ulterior, a mai apărut un filmuleț în care se aude cum medicul le adresează injurii polițiștilor și încearcă s-o oprească pe partenera sa să se supună controlului cu etilotestul.

Mai multe articole despre:
Cristescu