MENIU

Medicul care a revoluţionat medicina. Bolnavii de cancer se pot vindeca singuri

<p>Medicul care a revoluţionat medicina. Bolnavii de cancer se poate vindeca singuri</p>

Medicul Ryke Hamer, inventatorul „German New Medicine”, a descoperit cum se poate vindeca singur un pacient. Doctorul german Ryke Hamer a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar stând de vorbă cu ei şi explicându-le legătura strânsă dintre starea mentală şi boală. Potrivit acestuia, fiecare om se îmbolnăveşte din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui şoc emoţional.

În anii ’70, Ryke Hamer era cercetător şi şef al Clinicii de Oncologie din München, unde trata cancerul la fel ca şi ceilalţi medici, cu ajutorul tratamentelor clasice, ce se dovedeau a fi mai mult sau mai puţin eficiente. Însă cursul vieţii i s-a schimbat radical în 1978, când a primit teribila veste că fiul său, în vârstă de doar 19 ani, Dirk, a fost împuşcat mortal, iar la câteva luni de la acest eveniment a murit şi soţia sa. Cele două şocuri l-au rănit profund şi, ca şi cum n-ar fi fost destul, peste câteva luni s-a îmbolnăvit de cancer la testicule. În momentul în care a ajuns să se trateze de cancer la fel ca pe pacienţii săi, doctorul s-a speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, acest context urmând să-l ajute să revoluţioneze lumea medicală. Întrucât nu fusese niciodată grav bolnav, el a suspectat imediat că dezvoltarea bolii sale poate avea legătură directă cu tragica pierdere a fiului, ceea ce l-a făcut să investigheze şi istoricul pacienţilor săi cu cancer. El a sesizat apariţia pe tomografii a unor vibraţii anormale în diferite zone ale creierului, vizibile sub formă de cercuri concentrice. Aşadar, toţi bolnavii trecuseră prin experienţe extrem de stresante înainte ca afecţiunea să se instaleze şi să se dezvolte. Cu această descoperire a pus bazele a ceea ce se numeşte „Noua Medicină” sau „German New Medicine”, pentru care i s-a retras dreptul de a mai profesa, iar în 1997 a fost şi arestat.

„Noua Medicină”, bazată pe ideea că fiecare afecţiune gravă are drept cauză un conflict ce generează un şoc emoţional, a fost numită DHS – Sindromul Dirk Hamer – în onoarea fiului său. DHS îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ. Totodată, tipul conflictului care a generat şocul emoţional determină zona în care apar vibraţii anormale în creier şi implicit organul la care va apărea boala, iar în al doilea rând, cu cât conflictul durează mai mult, cu atât organul respectiv se îmbolnăveşte mai rău.

Sursa: doctorulzilei.ro