MENIU

Medicii fac necropsia jurnalistul sportiv Bogdan Socol, mort la 42 de ani în apele înghețate

Medicii legiști fac acum necropsia jurnalistului mort la doar 42 de ani după ce a făcut baie în apele înghețate ale lacului Bragadiru. Bogdan Socol obișnuia să practice acest sport extrem. Prezentatorul TV a lăsat în urmă 3 copii și o soție îndurerată. Luni, trupul jurnalistului va fi depus la o capelă din Capitală, acolo unde cei care l-au îndrăgit pot veni să-și ia rămas-bun.

Prima ipoteză luată în calcul este că bărbatul în vârstă de 42 de ani a suferit un șoc hipotermic atât de puternic, încât inima i-a cedat.

 

Deși i-au făcut resuscitare la fața locului, iar apoi la spital, timp de 2 ore, medicii nu i-am mai putut salva viața lui Bogdan Socol.

 

Bogdan Socol era căsătorit, avea trei copii și a lucrat timp de 2 decenii în presa sportivă. În ultimii ani se îndepărtase de acest segment și se dedicase unui nou stil de viață, cu antrenamente în condiții extreme , precum înotul în ape înghețate.

Vineri, fostul jurnalist a făcut un astfel de antrenament îm lacul Bragadiru: a intrat sub gheață, dar a rămas blocat și n-a reușit să găsească ieșirea la suprafață.

 

 

Mai multe articole despre:
bogdan socol socolino jurnalist mort lac inghetat