MENIU

Medic, detalii cumplite despre boala care l-a ucis pe Benone Sinulescu - Ce nu a știut deloc îndrăgitul cântăreț

Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu a murit

Ies la iveală posibilele cauze care au dus la moartea lui Benone Sinulescu. Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a explicat ce ar fi putut provoca înrăutățirea stării de sănătate și decesul îndrăgitului cântăreț de muzică populară.

Medicul Beatrice Mahler este de părere că pneumonia de aspiraţie ar fi cauza decesului marelui artist și a explicat cât de periculoasă este.

„Pneumonia de aspiratie este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul”, a declarat Beatrice Mahler la un post TV.

„Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care, chiar daca sunt internate, nu reușesc să depășească acest moment. Este foarte important ca intervenția să se facă prompt în astfel de situaţii”, a mai avertizat Mahler.

„Pneumoniile de aspiratie pot fi intâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afectiuni neurologice. Este o pneumonie care evoluează sever si sansele de supravietuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a adăugat medicul.

Celebrul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani. Acesta ar fi avut o pneumonie severă și nu a ajuns la spital, așa cum s-a crezut inițial .Artistul a refuzat internarea, preferând să rămână acasă, să se trateze.

Benone Sinulescu va fi înmormântat duminică la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

Românii îl plâng pe Benone Sinulescu - Când va fi înmormântat îndrăgitul artist și unde va avea loc priveghiul

Interpretul de muzică populară avea mai multe probleme de sănătate, în ultimul an având mai multe episoade periculoase. 

Benone Sinulescu nu se simțea bine de multă vreme. Detaliul cumplit despre starea sa de sănătate - Acum s-a aflat