MENIU

Medic, despre valul 5 Covid: Mai toţi cei pe care îi ştii or să aibă roşu în gât, muci, o tuse mai seacă

Medic, despre valul 5 Covid: Mai toţi cei pe care îi ştii or să aibă roşu în gât, muci, o tuse mai seacă

Explozia de infectări în valul 5 al pandemiei se va accelera în următoarele săptămâni, iar responsabilitatea la află doar la noi. România a raportat joi, 13 ianuarie, aproape 10.000 de cazuri noi de COVID-19 şi 36 de decese. Ce e mai rău abia acum urmează, atrage atenţia un medic.

Medicul Gabriel Diaconu avertizează, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, că vom avea şi mai multe cazuri. De luni încolo, trecem de 20.000 de îmbolnăviri pe zi şi mai toţi din cei pe care îi cunoaştem se vor infecta.

"Nu suntem la distanţă mai mare de două-trei săptămâni de momentul la care mai toţi cei pe care îi ştii or să aibă roşu în gât, muci, o tuse mai seacă, posibil şi un test pozitiv la COVID. Meciul sezonului de iarnă cu corona se dă şi cu tine, şi fără tine. Şi de crezi, şi dacă nu crezi. Şi dacă eşti ahtiat după extratereştri antici, şi dacă te-a scârbit complet dihonia vaccinală din ultimii ani. Şi dacă înţelegi ştiinţă, şi dacă te umple de duh sfânt faptul că apa poate curge şi la deal", arată medicul.

 

Mai multe articole despre:
gabriel diaconu coronavirus medic coronavirus