MENIU

Medic bătut crunt în spital. Agresorul de 26 de ani a fost reținut

Medic batut in spital

Incident deosebit de grav la Spitalul de Urgenţă din Mioveni, judeţul Argeş. Un medic a fost bătut crunt cu pumnii şi cu picioarele, chiar în unitatea de primiri urgenţe.

Doi tineri s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Mioveni. Unul dintre ei susținea că a fost rănit într-un accident rutier. După ce l-a examinat, medicul de gardă a constatat că nu are nimic. Enervat la culme, însoțitorul tânărului l-a bătut crunt pe doctor. Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Medicul s-a ales cu mai multe echimoze. Cu greu rememorează incidentul prin care a trecut.

"I-am spus pacientului respectiv că nu are urme de violenţă, că nu are urme de lovire. A devenit celaltă persoană recalcitrantă, prin agresiuni verbale la adresa mea şi după aia m-au luat la bătaie. Se mai întâmplă, bine nu la nivel de agresiuni fizice, dar agresiuni verbale de foarte multe ori", spune medicul de la Spitalul din Mioveni.

Doctorul şi-a scos certificat medico-legal pentru şapte zile şi a depus plângere la poliţie.

Tânărul care l-a bătut nu e la prima ispravă de acest fel. El a mai făcut scandal în luna august a anului trecut când, tot beat fiind, a furat o maşină şi a intrat cu ea în altele parcate. Acesta nu avea nici măcar permis.

Pentru fapta respectivă este trimis în judecată pentru furt, conducere fără permis şi în stare de ebrietate. Iar pentru agresarea medicului de la urgențe urmează să fie dus astăzi în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul în vârstă de 25 de ani, suspectat că a agresat un medic de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din oraşul Mioveni, a fost reţinut de poliţişti, în noaptea de luni spre marţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agresiunea a avut loc în data de 17 februarie.

"Poliţiştii din Mioveni au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe săvârşite împotriva unui cadru medical şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul este bănuit că, în dimineaţa zilei de 17 februarie, ar fi agresat un doctor care era de serviciu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

 
Mai multe articole despre:
medic bătut