MENIU

Medic: Acum 7-8 zile am predat garda cu puțini pacienți, iar ieri am preluat-o plină! Eu vă întreb: a meritat?

Spital coronavirus

Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a susținut că acum o săptămână a predat garda având puţini pacienţi, iar acum secţia e plină. El a avut și un mesaj pentru cei care nu respctă simplele reguli de prevenție anti-COVID sau care au pretenția că sunt mai informați decât medicii. 

„Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacienți pe care îi putem număra pe degetele de la o mână, iar ieri, am preluat-o plină!

Printre pacienții internați a fost și un cuplu, pe soție am internat-o pe secția ATI la 5 minute după decesul soțului! Iar un alt caz, este cel a unui fiu aflat în terapie, iar tatăl lui la morgă!

Din păcate, nu sunt titluri de filme horror este doar realitatea pe care noi o trăim și voi o ignorați în fiecare zi!”, a scris medicul Amin Zahra, pe Facebook.

Acesta a precizat că numărul tot mai mare de pacineți cu coronavirus nu e o surpriză, dată fiind relaxarea restricțiilor de sărbători.

Amin Zahra a acuzat apoi ignoranța unor oameni și i-a întrebat dacă a meritat să uite de niște simple reguli și de purtarea măștii.

„Dar eu vă întreb, a meritat?

Mă gândesc, că ați vrut să luați puțin aer curat, că prea v-ați sufocat cu masca aia…

Și dacă tot a fost “super mega” distracție pe 2 m de pârtie bot în bot, să umplem spitalele acum, că prea multe locuri libere sunt…Doar zic!

Sper să nu aveți nevoie de un “aer” mai special! … Sau aveți acest curaj, pentru că sunteți “vaccinați” cu 3 doze și acum ați devenit imuni?!

Unii dați dovadă de multă ignoranță și vă gândiți doar la cum să vă contraziceți cu medicii și să le arătați că vă pricepeți la toate!!”, a mai scris Amin Zahra, pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
spital coronavirus medic