MENIU

Masină lovita de tren lângă Timișoara. Șoferița de 19 ani a tăiat calea trenului, urmările sunt grave - FOTO GALERIE

O tânără șoferiță a fost la un pas de o tragedie, la un pasaj de traversare a căii ferate de lângă Timișoara. Femeia a încercat să forțeze trecerea, însă autoturismul a rămas blocat între șine și a fost lovit de tren.

Trenul automotor circula cu viteză mică, iar mecanicul a reușit să frâneze, dar n-a putut evita impactul.

Mașina a fost distrusă și 3 oameni au fost răniți, cel mai grav fiind o femeie, care a fost preluata de medici si dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.   

"În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 65 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătoarea auto și mecanicul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis Poliția Timis.

 

„La ora 11:22 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident feroviar produs în comuna Peciu Nou.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de serviciu, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost trimisă o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau 3 persoane și un automotor, cu 6 persoane (dintre care, 4 călători). Automotorul R 11123 circula pe ruta Timișoara Nord-Cruceni.

In urma evenimentului au rezultat 3 victime, conștiente și cooperante, fiind evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Dintre acestea, o persoană de sex feminin, conștientă, a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD”, transmit reprezentantii ISU Timis.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoar