MENIU

Mașină făcută SCRUM după drifturi prin zăpadă. Ce s-a întâmplat cu șoferul teribilist - FOTO

Mașină făcută SCRUM după drifturi prin zăpadă. Ce s-a întâmplat cu șoferul teribilist Foto: ISU Neamț
Mașină făcută SCRUM după drifturi prin zăpadă. Ce s-a întâmplat cu șoferul teribilist Foto: ISU Neamț

O mașină s-a făcut scrum după ce a făcut drifturi spectaculoase la miezul nopții în centrul din Piatra Neamț. Din fericire nu au fost înregistrate victime omenești. Șoferul teribilist a reușit să iasă la timp din autoturism.

O maşină a luat foc după ce şoferul a făcut drifturi în parcarea Sălii Polivalente din oraşul Piatra Neamț. Martorii oculari relatează că flăcările ar fi pornit de la motor, după ce şoferul a forţat maşina la drifturi pe zăpadă.

După ce șoferul a sunat la 112, pompierii au venit de urgenţă, dar, din păcate, nu s-a putut salva nimic din mașină, care a ars aproape în totalitate.

Luni seară, în jurul orei 23:45, pompierii pietreni au intervenit (cu o autospecială de stingere) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism ce se afla în parcarea Sălii Polivalente din municipiul Piatra-Neamț, potrivit stiri-neamt.ro.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în zona compartimentului motor.Au ars elemente de la compartimentul motor și s-au deteriorat bordul, parbrizul și plafonul autoturismului.Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza efectului termic (frecare), potrivit ISU Neamț. 

Mai multe articole despre:
masina drifturi neamt piatra neamt isu neamt incendiu scum