MENIU

CAZUL CARACAL. Mașinile lui Dincă, duse la expertiză. Decizie de ultimă oră a legiștilor

CAZUL CARACAL. Mașinia lui Dincă, dusă la expertiză. Decizie de ultimă oră a legiștilor

Trei mașini ale lui Dincă, ridicate din curtea sa! Anchetatorii au luat și alte probe pe care le vor expertiza zilele viitoare. Între timp, ancheta privind legăturile suspecte dintre oamenii legii și personaje controversate bate pasul pe loc. Pentru a doua oară, omul de afaceri Remus Rădoi a fost chemat la Poliţia din Caracal, dar n-a fost audiat. Rădoi, zis Codiță, a lansat noi acuzații la adresa unor oameni ai legii. Iar în această seară, se așteaptă rezultatul ADN al oaselor descoperite în pădure.

Astăzi, anchetatorii au luat pe platformă, rând pe rând, mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă. Prima ridicată a fost chiar platforma plină cu fiare pe care Alexandra Măceșanu a descris-o în convorbirea cu cei de la 112. Ulterior, a fost ridicată și mașina personală a acestuia, cea cu care Alexandra a fost dusă la casa ororilor. Ultimul transport a vizat o dubă găsită în gradina din spatele casei lui Gheorghe Dincă.

În tot acest timp, la sediul Poliției Caracal a fost chemat omul de afaceri Remus Rădoi, care ar fi trebuit să fie audiat la ora 10, însă acesta a ajuns la audieri o oră mai târziu.

Anchetatorii l-au anunțat că audierea va fi la ora 13, dar acesta le-a spus că nu mai poate ajunge.

Între timp, familia Alexandrei a anunțat că a fost prins un bărbat care a încercat să o șantajeze pe mama fetei, prin care acesta a cerut o sumă de bani, pentru a le elibera pe cele două fete. Bărbatul a fost prins în flagrant și apoi reținut de polițiști.

Potrivit Realitatea TV, mașinile vor fi duse la poliția Drăgănești-Olt, pentru o expertiză amănunțită.

Polițiștii au găsit, într-una din mașini, la verificările anterioare, un cercel care ar fi aparținut Alexandrei Măceșanu, dar și mai multe fire de păr lung.

Pe de altă parte, la 3 săptămâni de când Alexandra a sunat, degeaba, la 112, anchetatorii au început să sape gropi în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a afla dacă acolo se află ascunse probe importante în anchetă. La cercetări au fost aduse un excavator și o vidanjă. Dincă a asistat și de această dată la percheziţii, aşa cum prevede procedura.

Nicio basculantă nu a ieșit din curtea lui Gheorghe Dincă, semn că tot ce au scos din gropi anchetatorii a fost analizat și păstrat.

Săpăturile vor continua în zilele următoare. Anchetatorii speră să găsească mai multe indicii și probe, prin care să reuşească să desluşească misterul crimelor comise de Gheorghe Dincă.

Mai multe articole despre:
gheorghe dinca