MENIU

Mașină de POLIȚIE răsturnată, în Capitală, după un impact nimicitor: o victimă - FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc, luni seara, în Capitală

Un grav accident de circulație a avut loc, luni seara, în Capitală, la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu. O mașină de poliție a fost spulberată. În urma impactului, un pasager în autospeciala de poliție a fost rănit. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la spital.

Accident grav, luni seara, pe un bulevard intens circulat din Capitală. O mașină de poliție s-a răsturnat, în urma unui impact violent cu un alt autoturism. Un jandarm a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

"În jurul orei 22:25, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe Bd. Liviu Rebreanu către Câmpia Libertății, în momentul în care a ajuns la intersecția cu bd. Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție condusă de un polițist în vârstă de 21 de ani care se deplasa pe bd. Nicolae Grigorescu dinspre bd. Theodor Palady către Bd. Constantin Brâncuși. 

În urma evenimentului rutier, un pasager din autospeciala de poliție, jandarm în vârstă de 40 de ani, a fost rănit ușor la prima vedere și transportat la spital", informează autoritățile.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, însă aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice. 

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.