MENIU

Mașină a poliției, furată în timpul unei intervenții! Bărbatul vinovat, reținut pentru 24 de ore: a fost dispusă o anchetă internă

Mașină de poliție, furată în timpul unei intervenții

Caz incredibil în Călărași. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat o mașină de poliție și s-a deplasat cu ea aproximativ 300 de metri. Întreaga scenă s-a petrecut în timpul unei intervenții a oamenilor legii.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când polițiștii din Lehliu au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină la un conflict ce avea loc între mai multe persoane, relatează CălărașiPress.ro.

În momentul în care polițiștii au ajuns la locul conflictului și legitimau persoanele implicate, un bărbat a profitat de neatenția acestora și s-a urcat la volanul autospecialei, pe care a condus-o aproximativ 300 de metri, mai notează sursa citată.

După ce a oprit mașina, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști. Omaneii legii au constat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În plus de asta, a fost dispusă și o cercetare internă cu privire la intervenția polițiștilor.

Mai multe articole despre:
autospeciala politie amsina politie retinere beat