MENIU

Mascații au spart, din nou, ușa greșită! Mărturiile unui bărbat confundat cu un infractor - Coșmarul prin care a trecut

Mascații au spart, din nou, ușa greșită! Mărturiile unui bărbat confundat cu un infractor

Un caz halucinant a avut loc în Capitală, acolo unde mascații au spart ușa unui apartament din greșeală. Locatarul s-a trezit cu forțele de ordine în casă. Trupele speciale erau înarmate și l-au pus imediat la pământ pe bărbat. Ulterior, oamenii legii și-au dat seama că infractorul stătea la alt etaj. Locatarul spune că procurorul de caz nici măcar nu și-a cerut scuze, iar ușa a trebuit să o repare singur, în condițiile în care mascații au spart-o cu berbecul. 

Bărbatul a trăit momente de groază atunci când mascații au intrat peste el în locuință.
Marius Vintilă: „Stăteam pe un scaun aici, cu spatele la ușă... când, într-un moment de groază, zgomot infernal, ușa a fost dată la perete au năvălit grămadă un număr impresionant ... mascații m-au doborât la pământ, pe podea. Doi se puseseră cu genunchii... cu pistoalele ațintite ... altul cred că era cel care conducea îmi flutura un mandat de percheziție. M-au ținut 10-15 minute, după ce au văzut aceste lucruri, au început să-și dea seama că ceva e în neregulă”.

Abia după zeci de minute după ce l-au ținut pe bărbatul nevinovat sub amenințarea armelor, mascații au realizat că au greșit apartamentul. L-au confundat cu infractorul care se afla de fapt la un alt etaj în același bloc.

Marius Vintilă: „De la un simplu grefier mi s-a spus că se mai întâmplă și greșeli și dacă vreau să-i dau în judecată. Și-au cerut scuze că a fost o greseală și că era urmărit cineva de deasupra... a fugit jos și l-au prins”.

Bărbatul nevinovat susține că nu va lăsa lucrurile așa, ci va face o plângere penală. 

Mai multe articole despre:
mascati greseala