MENIU

Mărturisiri cutremurătoare ale medicului care a simțit pe propria-i piele EFECTELE ADVERSE ale vaccinului anti-COVID: Este o armă biologică

Vaccinul anti-COVID - imagine de arhivă

Efectele adverse ale vaccinurilor pentru covid-19 au fost resimțite și de medici. În direct la Realitatea Plus, cercetătorul științific Vergilia Popa a povestit ce i s-a întâmplat la doar 3 zile de la administrarea serului despre care spune că ar fi o armă biologică. 

VERGILIA POPA: N-am facut decat prima doza, dupa 3 zile au aparut niste reactii

Anca Alexandrescu: Pfizer ati facut?

VERGILIA POPA: Da, era singurul la momentul acela. Cei care facem vaccinul stim ca dupa 3 zile daca apar efecte, sigur se leaga de vaccin. La mine, dupa 3 zile au aparut durere de cap puternica, imposibilitate de a ma misca. La 10 zile am completat fisa de efecte secundare de la MS, le-am dat sfaturi: 'atentie ce secventa ati ales ca nu e ok, atentie ce excipiende ati pus'. Au aparut reactii alergice 

La 3 luni am facut AVC. Au aparut si palpitatii, am zis ca e varsta... Dupa 3 zile prurit, imposibilitatea de a merge, dureri de cap teribile... Aveam probleme, se blocau muschii de la picioare.

MONICA POP: Deci fenomene neurologice grave.

VERGILIA POPA: Si palpitatii pe care le-am ignorat. Am zis ca e varsta, stres, fumat. M-au dus la AVC dupa 3 luni. 

Cand m-au pus cumva pe picioare, am sunat o pe dna doctor care mi a zis ca `avem solutii`. Imi spuneau 'Lasa, lasa, lasa nu te mai gandi', dar asa, neoficial, nu erau vaccinati.

Anca Alexandrescu: Doctorii care va tratau?

VERGILIA POP: Da. 

Mai multe articole despre:
medic efecte adverse vaccin vaccin anticovid avc