MENIU

Rudele celor MORȚI în tragedia de la Constanța, mărturii SFÂȘIETOARE: Am aflat că a luat foc! A ars de vie! - ACUZAȚII pentru Iohannis și Cîțu

Mărturii SFÂȘIETOARE ale rudelor celor MORȚI în tragedia de la Constanța Foto:INQUAM/Costin Dincă

Mărturii cutremurătoare ale rudelor celor care și-au găsit sfârșitul în cumplita tragedie de la Constanța. Cu ochii în lacrimi și sfâșiate de durere, mai multe persoane au cerut socoteală în această seară președintelui Iohannis și premierului Florin Cîțu. Pentru moartea cumplită a rudelor lor, în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

„Am aflat de la televizor! Am aflat că a luat foc! Cine trebuie să mai moară? Câte mame, câți copii să mai moară? Cât să mai suferim? Cum a murit sora mea?! Era arsă. Am identificat-o. Era arsă!”, a povestit o femeie, în această seară, cu vocea gâtuită de durere și ochii în lacrimi, în fața Spitalului din Constanța.

„Cât vreți să se mai moară, guvernanților, ca să faceți niște spitale?”, a strigat, sfâșiată de durere,  sora  femeii decedate în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Un bărbat povestește și el prin ce a trecut după ce a auzit de incendiul devastator de la spital și unde era internată mama sa.

„Am dus-o pe picioare. Au dus-o apoi la Spitalul de Infecțioase, spital al morții. Este arsă, nu pot să spun nimic, nu pot spune nimic de arsurile... Vii cu o boală și pleci cu altele în patru scânduri”, a declarat bărbatul, în exclusivitate, pentru Realitatea PLUS.

Rudele povestesc că autoritățile nu le-au contactat, au aflat de la altcineva de moartea lor. În același timp, ei acuză autoritățile că nu le explică nimeni nimic, motivul pentru care au murit cele 7 persoane.

„Dați-ne un răspuns. Nu ne-a contactat nimeni de ce s-a întâmplat. Am aflat de la altcineva”, au declarat, în exclusivitate, femeia și bărbatul pentru Realitatea PLUS.

„Acum am fost și am recunoscut-o. Cum arăta. Mama mea este de nerecunoscut. A plecat de la mine din casă pe picioare. A ars, nu de fum. A ars de vie, cu zile”, a spus bărbatul.

Acuzații grave au fost transmise de rudele celor decedați pentru președintele Iohannis și premierul Cîțu în urma incendiului de la Spitalul din Constanța.

„Întrebați cine-i de vină?! Guvernanții! Fac numai cârpituri, nu știu ce fac cu banii. Câți oameni  trebuie să mai moară? 

Domnule Iohannis, domnule Cîțu, dați-ne un răspuns! Sora mea a ars într-un spital.

Nu știu de ce se întâmplă numai la noi. Numai în România se poartă așa”, a strigat femeia.

„În nicio țară europeană nu s-a întâmplat așa ceva, decât în România. Doar în România. Se luptă doar pentru putere, pentru bani. Nu se ia nicio măsură ca să se facă ce trebuie pentru România”, a acuzat și bărbatul.

Mai multe articole despre:
marturii incendiu constanta ati decese