MENIU

Mărturii cutremurătoare ale mamei polițistului Bogdan Gigină: "A circulat cu 139 de km pe oră"

Mărturii cutremurătoare ale mamei lui Bogdan Gigină, poliţistul pe motocicletă care şi-a pierdut viaţa în timp ce îi deschidea calea lui Gabriel Oprea, fost ministru de Interne. Într-o postare distribuită inclusiv pe contul de Facebook al lui Bogdan, femeia spune că fiul său conducea cu 139 de kilometri la oră în seara accidentului.

În textul atribuit mamei lui Bogdan Gigină se arată că părinţii fostului poliţist nu reuşesc să afle informaţii despre ce s-a întâmplat în acea seară.

,,La cel mult 10 metri în spatele copilului nostru au fost colegii lui. Ei au văzut ce s-a întâmplat şi totuşi, după înmormântare, mi-au spus ,,ne pare rău, nu ne explicăm nici noi cum de nu am văzut". Am întrebat care era viteza cu care rulau şi mi s-a răspuns, sec, maximum 50-60 km/h. Le-am spus că mint." se mai arată în mesajul postat.

,,Oameni fără conştiinţă şi fără Dumnezeu, uitaţi un lucru. Noi, părinţii, am luat legătura cu Bogdan cu foarte puţin timp înainte de moartea lui. Ştiam exact de ce avea OPREA nevoie de coloană oficială. (...) Copilul meu a fost forţat, în condiţii de ploaie intensă şi noapte, să ruleze cu 139 km/h,(viteza stabilită în urma expertizei procuraturii din noaptea accidentului)" se mai arată în mesajul publicat pe facebook în numele familiei lui Bogdan Gigină.

Polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața, în octombrie 2015, în timp ce îi deschidea calea, pe motocicletă, lui Gabriel Oprea.

Mai multe articole despre:
mărturii Bogdan Gigină