MENIU

Mărturia DUREROASĂ a tatălui fetiței de șase ani, ucisă în accidentul din Andronache. „Justiția în România se face după puterea financiară”

Imagini șocante la câteva clipe după tragedia din Andronache

Tatăl fetiței de șase ani, ucisă de o șoferiță în zona Andronache din Capitală, a vorbit, la Realitatea PLUS, despre decizia magistratului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 2, de a o pune pe femeie sub control judiciar. Tatăl afirmă că își dorește doar ca Poliția Română și judecătorii să-și facă datoria.

Tatăl fetiței de șase ani: „Nu doresc nimănui asta. Părerea mea este că justiția în România se face după puterea financiară. (…) Ea s-a certat cu soțul ei. A vrut să se sinucidă și mi-a ucis mie fetița. (…) Au vorbit vecinii lor, au spus chestia asta. S-au certat înainte să urce în mașină. Au plecat cu viteză de la poarta ei. Nu a frânat, a ucis doi copilași. Domnul procuror ar trebui să mențină măsura. De ce judecătorii au pus-o liberă în control judiciar? Când ea a avut o declarație mincinoasă, a consumat alcool și a omorât două suflete. Vreau să-și facă Poliția Română și judecătorii datoria. (…) Șoferița are părinții pe stradă cu noi, au plecat supărați de la ei. Gândiți-vă, 177 de km/h. A rămas acul blocat la 177 km/h. A fost poliția aici, am auzit că a rămas acul blocat la 177 de km/h. (…) Domnul a zis că a fost soția la volan. (…) Am văzut-o pe fetița mea, desfigurată, strivită de stâlp. Vreau să audă toată lumea, să se facă dreptate. Doamna putea să tragă de volan, stânga-dreapta, să pună frână.”

Mai multe articole despre:
andronache accident sector 2