MENIU

MARTOR OCULAR. Scene de GROAZĂ. O haită de câini a atacat o pisică. Un şofer s-a ales cu pagube

Vă reamintim, dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, trimiteţi-ne imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la rubrica Martor ocular.  

Actual: Cainii fac, mai nou, victime si printre masini. In parcarea din fata blocului 6G1, Aleea Moreni, sector 3, Bucuresti noptile se transforma intr-un adevarat spectacol macabru oferit de catre cainii maidanezi.

In noaptea de vineri, 17.01.2014, o haita de cca 10 caini maidanezi au „vanat” o pisica in aceasta parcare, pisica s-a ascuns sub o masina (masina sotiei), dupa care ce a urmat se poate vedea in prima poza: suport numar inmatriculare si bara protectie rupte, numeroase zgarieturi).

Noaptea imediat urmatoare scenariul se repeta, dar de data aceasta cu urmari mult mai grave; bara urmatoarei „victime” fiind, de-a dreptul, sfasiata, plus alte pagube la motor si proiectoarele de ceata; este vorba de masina vecinului meu.

Cu toti ne intrebam cine urmeaza; care masina sau, mai grav, care om?? Nu doresc fac vreun comentariu; va las pe dvs sa continuati aceste randuri...

Mai multe articole despre:
câini victime pisică Martor ocular