MENIU

Mario Iorgulescu, transferat în străinătate CONTRAR sfaturilor medicilor și FĂRĂ știrea procurorilor

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament în străinătate CONTRAR recomandărilor medicilor. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate. Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu a fost anunțat de decizia familiei Iorgulescu. Procurorii au declarat că au aflat de transfer din presă.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE.

Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunțat Spitalul Elias într-un comunicat de presă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au aflat din presă de decizia familiei Iorgulescu, nu au fost informați de familia tânărului.

După accidentul rutier de acum două săptămâni și moartea unei persoane, pe numele lui Mario Iorgulescu a fost deschis un dosar in rem. Cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Parchetul Tribunalului București se ocupă de dosarul privind accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Inițial, dosarul a fost la procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1. 

Mario Iorgulescu este internat în spital, în stare gravă, de două săptămâni după accidentul rutier mortal pe care l-a provocat.

Medicii și familia lui Mario Iorgulescu au mai încercat transferul acestuia în Italia la sfârșitul săptămânii trecute. În noaptea de vineri spre sâmbătă, au încercat să-l transfere pe tânăr de la Spitalul Elias la o clinică din Italia. Transferul nu a reuşit.

Mama lui Mario Iorgulescu a transmis luni un mesaj plin de furie la adresa jurnaliștilor și a celor care, în opinia ei, îi doresc răul fiului ei, după accidentul pe care acesta l-a provocat și în care a murit un om nevinovat. 

Mama lui Mario Iorgulescu iese la atac! ”Toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!”

În urmă cu două săptămâni, pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu a fost internat de urgență la Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. 

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav după ce a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. Acesta a murit pe loc.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, se afla într-un autoturism marca Aston Martin și circula pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța.

Mario Iorgulescu avea atunci o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat. De asemenea, consumase și cocaină înainte de a provoca accidentul.

Mario Iorgulescu a rămas și fără permis după coliziune.

Mai multe articole despre:
tratament Elias Mario Iorgulescu