MENIU

Maria Sharapova, declarație șocantă înainte de meciul de azi cu Simona Halep

<p>Sharapova meci cu Halep</p>

Maria Sharapova, declarație șocantă înainte de meciul de azi cu Simona Halep

Maria Sharapova i-a lăsat mască pe jurnaliști la ultima conferință de presă, după victoria din sferturile de finală de la Roma.

Maria Sharapova (31 de ani) i-a luat prin surprindere pe jurnaliști, atunci când la conferința de presă de după victoria cu Ostapenko a vorbit în termeni laudativi despre marea sa rivală Serena Williams (36 de ani), cu care de-a lungul anilor a avut o relație glacială!

"Cred că e un efort incredibil pentru o femeie, din punct de vedere fizic și emoțional, să revină în circuit după ce a dat nașetere unui copil", a declarat Maria Sharapova despre rivala sa.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma, pentru a patra oară în carieră, după o victorie cu Caroline Garcia. Simona Halep își păstrează poziția de lider în clasamentul WTA și va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova. Va fi a 9-a întâlnire dintre cele două. Singura victorie a Simonei a fost în cea mai recentă întâlnire, cea de anul trecut, de la Beijing, turneu după care Simona a reușit să devină pentru prima dată lider mondial.

Mai multe articole despre:
Maria Sharapova Simona Halep