MENIU

Maria Ion, care a murit în incendiul de la Colectiv, nu avea contract de muncă înregistrat

Maria Ion, femeia despre care s-a spus că lucra "la negru" în clubul Colectiv, nu figura cu contract individual de muncă înregistrat, precizează Inspecţia Muncii, potrivit Mediafax.

"Din verificarea bazei de date privind Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor al «SC Club Colectiv SRL» a rezultat că persoana la care mass-media face trimitere că ar fi lucrat «la negru» nu figura cu contract individual de muncă înregistrat. Acest aspect va fi lămurit la finalizarea cercetării", se arată în răspunsul Inspecției Muncii.

Inspecţia Muncii a precizat că, începând din 2 noiembrie, au fost intensificate, prin inspectoratele teritoriale de muncă, controalele în toată ţara, pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea respectării prevederilor legale de securitate şi sănătate în muncă în cadrul unităţilor care au ca obiect de activitate cod CAEN 56 - restaurante şi alte activităţi şi servicii de alimentaţie publică - baruri, cluburi de noapte, cafenele, restaurante şi unităţi de acest gen.

Mai multe articole despre:
Inspecţia Muncii club colectiv Maria Ion