MENIU

Maria Grapini loveşte din nou, gafa ei a încins reţelele de socializare

Europarlamentarul Maria Grapini, recunoscută pentru desele gafe de exprimare pe care le face, în special pe reţelele de socializare, a recidivat vineri dimineaţă, într-un banal mesaj de felicitare pentru fiului ei.

”Azi este cea mai importantă azi din viaţa mea! ACUM CÂTEVA ORE AM DAT VIAŢĂ băiatului meu!”, a scris pe Facebook Maria Grapini. 

Evident, evenimentul nu s-a întâmplat chiar cu câteva ore în urmă, ci cu 39 de ani şi câteva ore. De altfel, continuare mesajului lămureşte mesajul confuz. "La mulți ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să crești mare, sănătos și să ai parte de familia ta:Luca, Anna și Anca! Te iubim și pentru noi ești sensul ultimilor 39 de ani! La mulți ani, așa cum îi dorești! Sănătate și fericire!”, a scris pe Facebook Maria Grapini.

La câteva ore, după ce mesajul a devent subiect de glume şi viral pe reţelele de socializare, europarlamentarul a revenit cu varianta corecta. "Azi este cea mai importantă azi din viaţa mea! ACUM CÂTEVA ORE, ÎN URMĂ CU 39 DE ANI, AM DAT VIAŢĂ băiatului meu!”, a scris pe Facebook Maria Grapin

sursă foto: FB/Hotnews.ro

Mai multe articole despre:
null