MENIU

Mari reduceri la televizoare. Top 5 oferte tentante

Pentru cei care se gândesc să cumpere la început de primăvară un televizor nou, au o mulțime de oferte avantajoase pe care trebuie să le consulte. 

Noi am întocmit o listă cu cele mai vândute televizoare de la Philips pentru a vă ajuta să alegeți smart TV-ul potrivit.

În continuare găsiți o listă a celor mai bine vândute televizoare de la Philips, dar și care au cele mai mari reduceri în această perioadă. Oferta este diversificată atât din punct de vedere al tehnologiei, cât și al prețului. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Televizorul LED Philips 32PHH4309

Acest televizor de la Philips are ecranul LED, care dă naștere unor imagini clare, culori naturale, și în plus are un consum redus de energie. Televizorul mai este dotat și cu tehnologia Digital Crystal Clear prin care beneficiezi de 69 de miliarde de culori și un contrast de 500.000:1 care asigură calitatea imaginii.

Perfect Motion Rate este de 100 Hz și îmbunătățește imaginile în mișcare. Televizorul are o diagonală de 81 cm și rezoluție HD.

Poate fi conectat prin intermediul a două porturi HDMI și un port USB.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Televizorul LED Philips 40PFH 4309

Modelul acesta de la Philips are o reducere de preț de 200 de lei, este dotat cu tehnologia LED la rezoluția Full HD și are o diagonală de 102 cm. Perfect Motion Rate este de 100 Hz.

Televizorul este dotat cu două porturi HDMI și unul USB pentru a conecta dispozitivele tale. Cu ajutorul tehnologiei Philips Easylink vei putea cu o singură telecomandă să controlezi DVD/Blu-Ray playerul tău.

Televizorul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și face parte din gama de televizoare 2014 de la Philips. În plus, are un player multimedia integrat și este dotat cu un slot CI+ pentru conectarea unui card.

Găsești AICI oferta completă.

Televizorul LED Smart TV 3D Philips Ambilight 40PFS6609

Tehnologia Ambilight de la Philips este unică. Această tehnologie mărește imaginea proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă. Acest televizor are o diagonală de 102 cm, este un televizor Smart TV și care poate reda imagini 3D.

Datorită tehnologiei Pixel Precise HD, televizorul de la Philips îți oferă 4 trilioane de culori. Fiind un televizor Smart, poți naviga pe Facebook sau poți rula filmulețe de pe Youtube direct pe ecranul televizorului.

Procesorul cu care e dotat acest televizor are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă. Perfect Motion Rate de 400 Hz îmbunătățește semnificativ reproducerea imaginilor în mișcare pe care le vizionezi.

Poți conecta acest televizor prin intermediul HDMI sau SCART, este dotat și cu 2 intrări USB pentru a conecta dispozitivele tale.

Găsești AICI oferta la acest televizor, redusă cu 700 de lei.

Televizorul LED Philips 50PFH4009/12

Punctul forte al acestui televizor este în primul rând diagonala uriașă de 127 cm, care te ajută să te bucuri de o experiență excelentă atunci când vizionezi un film sau un meci. Rezoluția Full HD 1920x1080 îți oferă imagini clare împreună cu tehnologia LED.

Televizorul este dotat cu conectori HDMI, SCART, Slot CI+, 2 intrări USB. Puterea consumată este de 65W, iar luminozitatea de 280cd/mp.

Întreaga ofertă a acestui televizor o găsiți AICI.

Televizorul LED Smart TV 3D Philips Ambilight 48PFS6909

Acest televizor de la Philips este unul dintre cele mai vândute și este dotat cu tot ce poți avea nevoie: redă imaginile la o rezoluție Full HD, are o diagonală de 122 cm, folosește tehnologia ambi light 2 prin care mărește imaginea proiectând o zonă luminoasă pe peretele din spatele televizorului.

În plus, descoperi universul televizoarelor Smart TV cu care poți naviga liniștit pe Facebook, sau poți rula video-urile preferate direct de pe Youtube printr-o simplă apăsare de buton. Acest televizor de la Philips se poate interconecta cu dispozitivele tale Smart pentru a-ți oferi o excelentă experiență multimedia.

Perfect Motion Rate este de 600Hz și îmbunătățește semnificativ imaginile în mișcare din filme sau din timpul meciurilor.

Televizorul poate fi conectat prin intermediul celor 4 porturi HDMI sau celelalte porturi SCART, USB, Slot CI+.

Găsești oferta pentru acest televizor AICI.

Mai multe articole despre:
null