MENIU

Mari reduceri la eMAG și Flanco, la televizoare și electrocasnice. TOP oferte

Magazinele online îți dau ocazia să profiți de această perioadă și să faci cumpărături cu reduceri fabuloase. 

Februarie pare să fie o lună norocoasă pentru cei care vor să profite de reducerile uriașe ale magazinelor online. În această perioadă au demarat mai multe campanii care au reduceri de până la 50% la televizoare și alte produse electrocasnice.

Dacă vrei să îți transformi casa într-un veritabil cinematograf, acum este momentul să investești într-un televizor mare, un sistem audio foarte bun și un DVD și Blu-Ray player, toate cu reduceri uriașe.

Televizorul Smart LED de la Samsung îl găsești cu o reducere de 300 de lei la eMAG. El pune la dispoziție toate beneficiile unui Smart TV de care ai nevoie să îți ofere accesul la noi posibilități de divertisment, cum ar fi să urmărești clipuri de pe Youtube sau Facebook pe televizor.

Găsești oferta și reducerea de 300 de lei de la eMAG pentru Smart TV-ul de la Samsung AICI.

Dacă vrei să faci o investiție ceva mai mare, dar și să profiți de o reducere colosală, poți alege televizorul Philips 3D, Full HD, cu o diagonală de 119 cm. Din prețul inițial al televizorului, doar în această perioadă, există o reducere de peste 1.000 de lei.

Găsești oferta completă la acest televizor AICI.

Un alt televizor ce are o reducere de 1.500 de lei din prețul inițial, și asta doar pentru o scurtă perioadă așa că profită acum, este Samsung 40H7000. Este un Smart TV 3D LED, diagonală de 101 cm , full HD, tot ce ai nevoie pentru a transforma sufrageria în sală de cinema.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Dacă vrei să îți cumperi un televizor la un preț ceva mai accesibil, ai o reducere semnificativă la Smart TV-ul de la Philips. Are o diagonală de 81 de cm, HD, are două porturi HDMi pentru a conecta dispozitivele tale.

Găsești oferta AICI.

O gamă largă de televizoare de la Philips sunt la reduceri zilele acestea pe eMAG, prețurile sunt scăzute cu între 100 și 1.000 de lei față de prețul lor de piață. Poți consulta întreaga listă cu produsele lor AICI.

Dacă ai achiziționat deja un televizor, sau ai deja unul acasă, ai putea să profiți totuși de reducerile mari din această perioadă cumpărând un Blu-Ray Player de la Samsung. Are o reducere de 200 de lei, este compatibil cu majoritatea codecurilor și formatelor.

Toate detaliile ofertei, AICI.

Un alt Blu-Ray player 3D de la Pioneer îl găsești la un preț foarte bun în această perioadă la eMAG. Dacă ești în căutarea unei experiențe de film cu adevărat captivantă acest moel este alegerea potrivită.

Toate detaliile tehnice și prețul le găsești AICI.

eMAG are reduceri la mai multe DVD și Blu-Ray playere în perioada acestei luni. Dacă vrei să achiziționezi unul, consultă întreaga listă cu produsele ce au prețuri speciale AICI.

Si electrocasnicele au multe reduceri în această perioadă. La Flanco găsești mașină de spălat rufe de la Samsung, Clasa A+, la o reducere de 350 de lei. Are afișaj tip LED, viteză de centrifugare de 1000RPM, capacitate de încărcare de 6kg.

Toate detaliile ofertei AICI.

O altă reducere de 11% la Flanco găsești la o combină frigorifică Full No Frost de la Samsung. Tehnologia No Frost de la Samsung asigură răcirea uniformă pentru eliminarea formării gheții și zăpezii. Puteți menține mai ușor alimentele perisabile și proaspete.

Vedeți oferta AICI.

Flanco are o promoție specială pentru mai multe televizoare și electrocasnice care au reduceri de până la 30%. Promoția cumprinde o mulțime de produse la prețuri cât se poate de accesibile.

Găsiți întreaga ofertă AICI.

Mai multe articole despre:
null