MENIU

Mari reduceri. Cele mai bune promoții online de Paște

În această perioadă toate magazinele online au promoții speciale de Paște de care puteți profita.

Noi am studiat ofertele eMAG.ro și elefant.ro și am alcătuit o listă cu cele mai bune promoții online de Paște. 

Consultați lista cu cele mai bune promoții online de Paște pentru a vedea care vă atrage cel mai mult și ce produse vi se potrivesc. Toată oferta de Paște de la eMAG este AICI. Toată oferta elefant.ro este AICI

Cele mai bune promoții online de Paște: laptop Acer Aspire E5

Un laptop foarte bun, cu o configurație performantă și la un preț accesibil în această perioadă este Acer Aspire. Laptopul este dotat cu un procesor AMD Quad Core A8 de 1.8 GHz.

Laptopul are 15.6 inch și o memorie de 4 GB, iar o memorie internă de 1 Tera. În plus, sistemul de operare cu care vine laptopul este Linux. Acest laptop are o reducere de 200 de lei plus un card cadou de la eMAG.

Vedeți AICI întreaga ofertă.

Cele mai bune promoții online de Paște: ceasuri de bărbați

O idee de cadou excelentă pentru Paște este un ceas elegant. Pentru ceasurile de mână de la Bigotti Milan aveți reduceri de cel puțin 60% pentru orice model doar în această perioadă specială de promoții.

Întreaga listă de ceasuri o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: Rucsac laptop

Poți profita din plin de promoțiile online de Paște și dacă îți achiziționezi un rucsac pentru Laptop Terra. Rucsacul este potrivit pentru laptopuri de până în 16 inch și este proiectat pentru a transporta și proteja laptopul, fiind făcut din polyeste și căptușit pentru protecție suplimentară.

Rucsacul cântărește 800 g și este prevăzut cu un compartiment pentru laptop și un altul pentru documente, plus un buzunar frontal foarte spațios.

Întreaga ofertă pentru rucsac o găsești AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: cuptor incorporabil Hansa

O promoție foarte avantajoasă, cu o reducere de 20% din prețul inițial, este în perioada de Paște la cuptorul incorporabil Hansa cu plită cu 4 arzătoare. Acest cuptor are o capacitate de 69 l.

Cuptorul incorporabil este alimentat electric și face parte din clasa energecită A++, fiind foarte economicos. În plus, este dotat cu display LCD și iluminare în cuptor.

Întreaga ofertă pentru cuptorul incorporabil o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: imprimantă laser Lexmark

Imprimanta Lexmark MS310d monocrom este la reducere în această perioadă, fiind redusă cu 10% din prețul inițial plus un card cadou de la eMAG. Imprimanta are funcția incorporată de imprimare față verso și este dotată cu un procesor puternic Dual Core de 800 Mhz și o memorie standard de 128 Mb.

Viteza de printare este de până la 33ppm, monocromă, și poate fi alimentată cu până la 300 de coli. Această imprimantă asigură fără probleme printarea a cel puțin 2500 de coli pe lună.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: Televizor LG Smart Full HD

Televizorul de la LG beneficiază de o reducere de 22% în perioada sărbătorii de Paște. Este un televizor inteligent de ultimă generație care se poate conecta la internet și poate fi controlat prin alte dispozitive mobile din casă și în plus are o rezoluție Full HD.

În plus, televizorul deține tehnologia de inregistrare inteligentă numită Time Machine 2 cu care vă puteți înregistra emisiunile preferate pe care nu puteți să le urmăriți în direct.

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: Router Wireless D-Link

Dacă ai nevoie de un router puternic la preț rezonabil, promoțiile online de Paște fac acest lucru posibil. Routerul Wireless D-Link are o reducere de 44%. Cu routerul wireless Ac 1200 vă puteți conecta, controla și monitoriza propria rețea foarte ușor, folosind tehnologia avansată wireless AC.

Routerul transmite atât pe bandă wireless de 2,4 GHz cât și pe cea de 5Ghz. Designul modern integrează antenele în carcasa routerului asigurând calitatea conexiunii.

Întreaga ofertă pentru roter o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online de Paște: Aspirator fără sac de la Samsung

Dacă vă achiziționați un aspirator fără sac de la Samsung scăpați de murdărie, de părul de animale adunat mult mai ușor deoarece recipientul este foarte ușor de golit.

Sistemul Twin Champber System de la Samsung face un vârtej de aer generat în compartentul interior care forțează firele de păr, rezidurile și aproape toate particulele fine de parf să intre în compartimentul exterior. Puterea de aspirare este de 340W.

Întreaga ofertă pentru acest aspirator o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri de paste promotii de paste