MENIU

Marele pelerinaj. Mii de locuitori din Voluntari, duși pe bani publici la moaștele Sf. Parascheva

<p>Moastele Sfintei Cuvioasa&nbsp;Parascheva</p>

Mii de oameni din Voluntari au ajuns la Iași, la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, mulțumită excursiei gratuite oferite de primăria orașului păstorit de Florentin Pandele. 

Aproximativ 6.000 de locuitori din Voluntari s-au înscris la o excursie gratuită spre Iași, pentru a se inchina la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, scrie Ziare.com.

Deplasarea, cu 110 de autocare, a fost organizata de Primaria Voluntari, care suporta integral costul transportului pelerinilor.

"Se pleaca incepand cu ora 22.30, autocarele fiind insotite pe tot traseul catre Iasi de reprezentanti ai Politiei Locale Voluntari. Ora la care se estimeaza ca ajung primele autocare la Iasi este 4:30. Plecarea se face in mod organizat, am luat toate masurile pentru a nu aparea probleme", declarat, duminică, Florentin Raducanu, de la dispeceratul Politiei Locale Voluntari.

Potrivit site-ului Primariei Voluntari, inscrierile pentru pelerinajul de la Iasi s-au facut in perioada 19 septembrie - 6 octombrie, la sediul Directiei Educatie Cultural Sportiva si Ingrijire Comunitara, institutie din subordinea primariei.

Participantii la pelerinaj au oferit, la momentul inscrierii, numarul lor de telefon, o copie dupa actul de identitate si o declaratie privind starea de sanatate.

Mai multe articole despre:
Iaşi voluntari Sfânta Cuvioasa Parascheva