MENIU

Marea TRĂDARE. Victor Ponta își înșală șeful și trece de partea Opoziției. Ce spune despre candidatul propus de coaliție

Marea TRĂDARE. Victor Ponta își înșală șeful și trece de partea Opoziției. Ce spune despre candidatul propus de coaliție

Marea trădare în plină campanie electorală. Victor Ponta, consilierul onorific al lui Marcel Ciolacu, spune ca dacă va candida la prezindențiale, George Simion îi bate pe toți. Totodată, acesta spune că Nicușor Dan poate câștiga iar un nou mandat la Capitală și menționează că Piedone are un avantaj pentru că nu este atașat de niciun partid politic. În plus, despre candidatul propus de coaliție, medicul Cătălin Cîrstoiu spune că cele două partide, PNL și PSD, îl încurcă. 

„În București poate să câștige Nicușor Dan, el ca persoană, nu neapărat Alianța, probabil că Alianța care îl susține pe Nicușor Dan va avea 15-20%, nu se pune problema să aibă majoritate în București. 

În primul rând, faptul că nu este atașat în ochii bucureștenilor de un partid dintre cele puternice reprezintă un avantaj. Într-o comună sau orășel, dacă nu ești de la PSD sau PNL, nu are rost să faci politică. În București este invers.

Eu cred că pentru doctorul Cîrstoiu prea mult PSD și prea mult PNL îl încurcă, nu îl ajută. O să vedem după 10 iulie. O să vedem și ce candidați anti-sistem vor fi, pentru că dacă este George Simion o să fie simplu, oricine intră în turul doi cu George Simion îl bate. Dacă este un alt candidat s-ar putea să îl încurce pe candidatul puterii”, a spus Victor Ponta.

 

Mai multe articole despre:
victor ponta tradare opozitie