MENIU

Marcel Ciolacu: „Solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului!”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu - președintele PSD solicită preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia premierului Florin Cîţu. „O #România Normală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni", consideră Ciolacu.

„După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului!

O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!

#PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și dle Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze...de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Dezvăluire-bombă: Florin Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare în Statele Unite, după ce a fost prins băut la volan - Prima reacție a premierului