MENIU

Marcel Ciolacu promite sancțiuni pentru deputații care au făcut scandal într-o shaormerie

Ciolacu promite sancțiuni pentru deputații scandalagii de la shaormerie

Lidetul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promis sancțiuni pentru cei doi deputați de Vaslui care au făcut scandal într-o shaormerie, pentru că li s-a cerut să poarte măști. Ciolacu a precizat că dacă organizația lor nu ia măsuri, va cere el sancționarea ce

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei în Biroul Permanent Național. (...) Sancțiunea este responsabiliatea organizației din care fac parte. E decizia locala pe cine pui pe liste. Daca organizația locală nu o să aiba atitudine, atunci o sa am eu. Am o opinia personală, azi (miercuri - N.R.) am și sunat și am vorbit cu managerul de acolo și mi-am cerut scuze în nume personal și pentru colegii mei, mi se pare de bun simț. Ce mi se pare mai grav, nu am văzut nici la premier, să iasă să își ceară scuze, a greși e omenește, a persevera e prostie”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a sugerat că cei doi social-democrați de Vaslui nu vor mai fi în cărți pentru noi mandate și vor avea ,,mai mult timp ce reflecție”.  Liderul organizației din care fac parte Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă este Dumitru Buzatu, care s-a pronunțat de mai multe ori, în public, împotriva purtării măștii sanitare.
Mai multe articole despre:
ciolacu stativa solomon psd shaorma