MENIU

Marcel Ciolacu: ”Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?”

Marcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a comentat, luni seara, la un post TV, împrumuturile făcute de Ministerul Finanțelor. El a comparat situația cu perioada comunistă, când, spune Ciolacu, Ceaușescu ar fi fost împușcat pentru că a plătit datoriile.

 "Vă spun eu cum văd situaţia cu domnul Cîţu. El în loc să vină să explice românilor cum a reuşit performanţa să împrumute această ţară la o dobândă de 4,74 - cea mai mare dobândă pe care o plăteşte un stat al UE, cum, să ne explice cum timp de 10-15 ani vom plăti aceste împrumuturi de aproape 100 de miliarde până în acest moment (...) Noi vrem un singur lucru de la domnul Cîţu şi de la domnul Orban: să vină cu proiectul de buget în transparenţă, nu le cere nimeni să vină acuma să îl voteze în Parlament să spună că le stricăm noi bugetul. Vino în transparenţă, spune-le românilor exact cum va arăta România anului 2021, ce faci cu pensiile cu alocaţiile, cu taxele şi impozitele! Nu-i păcăli şi nu-i minţi să le iei votul!

 Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la un post TV.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu