MENIU

Marcel Ciolacu, înaintea discuțiilor cu Maia Sandu: „Securitatea Republicii Moldova, prioritate de grad zero”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 20 februarie, după întrevederea cu ministrului Afacerilor Interne din Republica Moldova, Ana Revenco, și înaintea discuțiilor de la București cu președinta Maia Sandu, că România susţine necesitatea înfiinţării unui grup de sprijin pentru țara vecină, care să includă şi experţi din serviciile Comisiei Europene.

Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, după discuția de luni cu ministrul de interne de la Chișinău, Ana Revenco.

„Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero! Acesta este mesajul pe care i l-am transmis astăzi ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

„Am dat asigurări că Republica Moldova va avea mereu în România un partener necondiționat care îi oferă sprijin concret în efortul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv pe dosarele ce țin de domeniul Afacerilor Interne”, a adăugat social-democratul.

România susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova.

„Mai mult, România susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova, care să reunească experți din serviciile Comisiei Europene. Și punem la dispoziția Guvernului de la Chișinău expertiza pe care o avem în negocierile de integrare în familia statelor europene”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
ciolacu moldova stabilitate