MENIU

Marcel Ciolacu, gata să devină socru mare. Cu cine se căsătorește fiul său

Marcel Ciolacu, alături de fiul său și viitoarea sa noră/ Foto: Facebook

Momente de bucurie în familia premierului Marcel Ciolacu. La sfârșitul săptămânii viitoare,  Andrei Filip (24 de ani) se va cununa civil cu Iris Alexa Constantinescu (23 de ani). Cei doi au depus actele la Oficiul Stării Civile din Municipiul Buzău în cursul zilei de joi, 31 august.

Viitori soți sunt studenți în anul V la Medicină, la Universitatea „Ovidius” din Constanța și, conform unor fotografii publicate pe site-urile de socializare, au o relație cel puțin din anul 2019, relatează Ziarul de Iași.

Iris Alexa este din Câmpulung Muscel, iar mama sa lucrează tot în domeniul medical, mai exact la secția UPU a spitalului municipal.

„Alexa este o persoană creativă, pasionată de desen și pictură și în general de artă. Este foarte apropiată de părinții lui Filip, iar Marcel Ciolacu este mândru de alegerea fiului, deoarece a postat o fotografie cu cei doi tineri și pe pagina lui de Facebook. Atunci, în primăvara lui 2021, Ciolacu senior a mers la malul mării ca să sărbătorească ziua de naștere a fiului său, alături de Alexa”, a scris, în iunie 2023, publicația retetesivedete.ro.

Andrei Filip este singurul fiu al lui Marcel și al Roxanei Ciolacu. Președintele Partidului Social-Democrat și, din vara acestui an, premier al României s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, foarte discret în privința vieții sale private.