MENIU

Marcel Ciolacu felicită Republica Moldova pentru rezultatele de la scrutinul de duminică: "Au dat o nouă dovadă că vor să-și construiască un viitor european"

Marcel Ciolacu, președintele PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, într-o postare pe contul său de Facebook, că cetăţenii moldoveni au dat "o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european", în urma alegerilor parlamentare anticipate de duminică, 11 iulie.

"Veşti extraordinare de la fraţii noştri din Republica Moldova! Tot respectul şi admiraţia pentru cetăţenii moldoveni! Au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european! Salutăm victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) în alegerile anticipate", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Într-un mesaj destul de sumar, liderul PSD a adăugat că social-democrații vor sprijini demersurile noii majorităţi proeuropene din Parlamentul de la Chişinău.

"Susţinem reformele şi implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Împreună suntem mai puternici!", a arătat Marcel Ciolacu.