MENIU

Marcel Ciolacu, după cazurile profesoarelor umilite de elevi: „Sunt cutremurătoare! S-a mers prea departe”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept „cutremurătoare” cazul profesoarei înjunghiate de un elev şi pe cel al profesoarei umilite de copii de 13 într-o şcoală din Prahova, el susţinând că în astfel de situaţii se pune în discuţie autoritatea cadrelor didactice.

„Cazurile recente ale elevului care a înjunghiat premeditat o profesoară sau al celor din Prahova care au umilit și batjocorit un cadru didacti. Și este cu atât mai grav cu cât astfel de lucruri se petrec într-o sală de clasă!

Aceste cazuri pun în discuție #autoritatea profesorilor. S-a mers prea departe, cu această libertate prost înțeleasă. Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi care consideră că au doar drepturi, fără nicio obligație. Lucrurile nu pot continua așa! Înainte dascălul era una dintre cele mai respectate persoane din comunitate. S-a pierdut acest respect și este foarte grav! Nu poți avea educație de calitate dacă profesorii nu sunt #respectați!

Iar, când vorbim de educație, vorbim de viitorul României. De aceea, trebuie intervenit urgent! Avem legile Educației în Parlament. #PSD va insista ca noile reglementări să restabilească autoritatea profesorilor și respectul pentru cei care ne învață carte!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
ciolacu mesaj derapaje scoli