MENIU

Marcel Ciolacu, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim aceste acuzații”

Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, din Qatar, despre discuțiile privind retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu de la candidatura pentru Primăria Capitalei.

„Abordarea este ca dl dr. Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să răspundă la toate acuzațiile. Nu am avut o discuție de retragere în Coaliție. Am avut o discuție cu staful tehnic. Nu am avut o discuție punctuală de a veni alt candidat. Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim aceste acuzații. Trebuie să iasă în fața presei și să explice toate aceste acuzații”, a spus Marcel Ciolacu.

Cine îl scoate din lupta pentru Capitală pe Cîrstoiu? Coaliția îi caută înlocuitor: ce se discută în spatele ușilor închise

„Eu sunt co-președintele Coaliției. Nu sunt nici judecător, nici de la ANI. Domnul Cîrstoiu nu este trimis în judecată. Trebuie să iasă, să explice. Nu mă puneți să răspund la întrebări prezumtive”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și: SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere