MENIU

Marcel Ciolacu critică demersul PNL în scandalul sexual al deputatului PSD Bălășoiu: Nu mă luați cu fandoseli

Liderul PSD Marcel Ciolacu atacă PNL după ce președinta Senatului, Alina Gorghiu, a transmis că a început să strângă semnături pentru demiterea deputatului Aurel Bălășoiu din Parlament, în urma scandalului sexual în care ar fi implicat. 

Liderul PSD susține că excluderea lui Bălășoiu din partid a fost o decizie corectă după ce acesta a fost acuzat de viol și întreținerea de relații sexuale cu minori, dar că mai departe este datoria instituțiilor specializate ale statului să stabilească dacă acuzațiile se verifică.

Ciolacu a neagă că ar fi comunicat cu bărbatul care a făcut dezvăluirile despre Bălășoiu și a precizat că nu a discutat nici cu deputatul, după izbucnirea scandalului.

„În fiecare seară eu am 200-300 de mesaje pe whatsapp. După așa zisa comunicare a unui cetățean care are anumitre probleme din punctul meu de vedere, fără să deranjez pe nimeni cu anumite probleme medicale și ar trebui să intre în acea zonă... Nu a existat o comunicare”, a precizat liderul social-democrat.

„Am votat și am propus colegilor mei (excluderea din partid - n.r.). Nu poate fi exclus din Parlament. Dacă doriți să susțin proiecte politice care nu au nicio legătură cu legile statului român, nu mă puneți, că nu o să o fac, că nu sunt ipocrit.

În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba. Eu i-am cerut dlui Bălășoiu să-și dea o demisie de onoare. Restul, cu fandoseli și strângeri de semnături, speculații de genul ăsta, nu veniți, că nu intru în acest circ”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Parchetul de pe lângă ÎCCJ s-a sesizat din oficiu marți cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor ca urmare a informațiilor apărute în presă referitoare la săvârșirea acestei fapte de deputatul Aurel Bălășoiu. A fost deschis și un dosar în rem pentru viol.

Conducerea PSD a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

Mai multe articole despre:
balasoiu sex preot amant scandal sexual ciolacu