MENIU

Marcel Ciolacu: Congresul PSD pentru desemnarea conducerii partidului ar putea avea loc pe 22 august

Marcel Ciolacu: Congresul PSD pentru desemnarea conducerii partidului ar putea avea loc pe 22 august

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului din bulevardul Kiseleff, că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului s-a aprobat declanşarea procedurilor interne privind organizarea congresului pentru desemnarea conducerii partidului, care ar putea să aibă loc pe data de 22 august, dacă situația epidemiologică din România va permite asta.

"Astăzi am pornit procedurile interne de a avea loc acest congres. Mai mult, zilele trecute am trimis o adresă către domnul ministru Arafat şi aştept de la dânsul răspuns, care sunt condiţiile pentru a fi organizat acest congres", a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD.

Pe de altă parte, liderul interimar al PSD a anunțat că social-democrații au stabilit, astăzi, în cadrul ședinței CExN, care vor fi cei doi candidați ai partidului aruncați în lupta pentru primăriile de sector. Astfel, la primăria Sectorului 2 va fi susțținut Neculai Onțanu, iar la Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu, a spus Ciolacu. 

Întrebat dacă deciziile privind susținerea celor doi candidați au fost luate cu unanimitate de voturi, Marcel Ciolacu a răspuns: "La propunerea lui Bădulescu a fost un vot împotriv sau o abținere", menționânc că sunt facute sondaje pentru toate sectoarele și toate muncipiile reșededință de județ.

Mai multe articole despre:
ciolacu psd