MENIU

Marcel Ciolacu anunță un „shadow cabinet” și REFORMĂ în PSD! Ce spune despre dezvăluirile promise de Viorica Dăncilă

Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto: Inquam Photos

Marcel Ciolacu a vorbit luni seară de reformarea PSD, de planurile din următoarea perioadă și de un „shadow cabinet”, ce va fi definitivat până la 1 mai. Liderul social-democraților a mai declarat că nu este deloc speriat de „dezvăluirile” anunțate de Viorica Dăncilă în volumul-interviu pe care îl va publica peste câteva zile.

 

Marcel Ciolacu susține că PSD continuă să se reformeze în interior și a anunțat că deschiderea va fi către oameni noi în partid, punând accentul și pe prezența mai numeroasă a femeilor în conducere.

„Eu dau șanse de 100% finalizării reformei îm interiorul PSD. (...) Începem. O să pornească şi Consiliul Naţional, o să fie o deschidere a partidului în toate judeţele către oameni noi. A fost prima etapă la listele parlamentare. 

Pregătim un guvern din umbră, aşa este într-o democraţie consolidată. O să facem un <<shadow cabinet>> pe fiecare ministru în parte, o să aducem mult mai multe doamne în acest cabinet din umbră. Imediat după 1 mai îl vom prezenta, să avem timp să funcționeze Consiliul Național", a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la televiziunea națională. 

Președintele PSD a mai declarat că nu se teme de ceea ce ar putea „dezvălui” Viorica Dăncilă în cartea pe care o va publica despre relația cu Liviu Dragnea, perioada în care a condus partidul, Guvernul și despre ultimele campanii electorale. Ciolacu a spus că îi transmite succes cu noua carte: „Îi urez succes!”. 

Citește și Viorica Dăncilă - DEZVĂLUIRI despre Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu

„Singurul lucru de care mă tem... Mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare. Dezvăluiri la ce? În politică întotdeauna au existat cărți, dezvăluiri. Eu n-am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul PSD.

Marcel Ciolacu a mărturisit că nu a mai luat legătura de o bună perioadă cu fostul premier.

„N-am mai vorbit cu doamna Viorica Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”, a menționat Ciolacu.