MENIU

Marcel Ciolacu anunță o remaniere guvernamentală: „Sunt oameni care ţin acest ritm, oameni care nu rezistă”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD spune că va exista o remaniere în Guvern la un moment dat fiindcă unii dintre miniștri nu țin ritmul.

„Mai mult ca sigur că va fi şi o remaniere. Va fi în discuţie şi o remaniere, mai mult ca sigur. Este o normalitate, nu înseamnă că cineva... Sunt oameni care ţin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm, e ceva normal”, spune Marcel Ciolacu.

„Momentan plecăm de la o bază, care înseamnă protocolul. Iertaţi-mă, facem politică, politica înseamnă negociere. Important este că am ajuns la nişte principii şi la faptul că nu facem trageri de ministere din căciulă. Aţi văzut ce s-a întâmplat când am tras din căciulă, doi ani de zile a fost un dezastru. Dacă vreţi să ne întoarcem la căciulă, pe mine nu. Eu de încălţat cu fesul nu mă încalţ”, a mai declarat preşedintele Marcel Ciolacu.

Liderii coaliţiei de guvernare se vor întâlni miercuri pentru a analiza priorităţile legislative pentru noua sesiune parlamentară, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat dacă la reuniune o să discute cu premierul Nicolae Ciucă despre "cazul Predoiu", aşa cum au apărut informaţii pe surse.

"Cazul Predoiu e un caz special? În principiu, discuţia mea cu domnul prim-ministru, şi cred că va exista această întâlnire, în primul rând, cu preşedinţii celor trei partide şi liderul de grup de la minorităţi, avem priorităţile legislaţiei acestei sesiuni, respectiv începem discuţia, vin şi liderii de grup şi de la Cameră şi de la Senat, pe ce avem legislativ prioritar", a susţinut Ciolacu.

El a menţionat că prioritatea numărul unu, din punctul său de vedere, "sunt toate jaloanele din PNRR".

 

Mai multe articole despre:
ciolacu remaniere coalitie guvern