MENIU

Marcel Ciolacu amenință cu proteste: ”Guvernul vrea să vândă companiile strategice pe nimic!”

Avertisment dat de Marcel Ciolacu guvernanților

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat dur decizia de abrogare a legii PSD care interzicea vânzarea companiilor românești în plină criză. Liderul social-democraților amenință că se poate ajunge inclusiv la proteste și acuză Guvernul că vrea ”să vândă România la bucată.”

”Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ. Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! 
Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. 
Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, le-a transmis Ciolacu guvernanților într-un mesaj pe Facebook. 

Mesajul a fost postat după ce Guvernul a adoptat un proiect prin care se abrogă prevederile Legii 173/2020 referitoare la interzicerea, pe o perioadă de doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii.

”Este un lucru foarte important, un mesaj clar pentru investitori, atât din România, cât şi din exterior, că acest guvern este un guvern care susţine investiţiile, un guvern care ştie că are nevoie de investiţii pentru a se dezvolta şi este un semnal corect”, a declarat Premierul Florin Cîţu.