MENIU

Marcel Ciolacu a anunțat pe cine se bazează în PSD: Gabriela Firea, Olguța Vasilescu și Sorin Grindeanu

Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și-a prezentat, vineri seară, viitoarea echipă. Este vorba de Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu. În plus, deși data congresului nu a fost încă stabilită, este posibil să aibă loc până în 27 septembrie, după cum a sugerat liderul PSD.

 

„PSD trebuie să aibă o conducere aleasă la Congres înaintea alegerilor din acest an”, a spus Marcel Ciolacu, vineri seară, la un post tv. Ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu a fost stabilită încă data congresului, este posibil să aibă loc până pe 27 septembrie, data anunțată de Guvern pentru alegerile locale. 

„Toţi colegii au aceeaşi părere, în alegeri, partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un congres care îşi va asuma alegerile parlamentare şi locale. Nu ştiu cât de curând vor avea loc alegerile, se vehiculează 27 septembrie, noi suntem de acord, dar se vehiculează o stare de alertă până în 15 iulie”, a spus președintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a reafirmat și că va candida pentru funcția de președinte al PSD și și-a prezentat și echipa. 

„Da, candidez la funcţia de preşedinte la Congres, pe moţiune, cum se spune, cu echipa şi un proiect politic. În urma vizitelor pe care le-am avut prin ţară, am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să reprezinte un anumit domeniu”, a menționat Ciolacu.

Despre cei trei pe care îi dorește în echipa sa, Ciolacu a părut sigur doar pe Gabriela Firea și Olguța Vasilescu, nu și pe Sorin Grindeanu.

„Îmi doresc în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu, dar trebuie să îşi dorească şi ei. Doamna Firea, doamna Vasilescu au anunţat că îşi doresc şi ele”, a mai declarat Ciolacu.