MENIU

Ciolacu, după decizia ca piețele să rămână deschise: ”Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante!”

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a reacționat după ce Camera Deputaților a decis că piețele vor rămâne deschise și i-a numit ”criminali” pe cei care au luat decizia să restricționeze accesul în piețele închise.

”Orban, înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Tu poți să trăiești cu imaginea asta?! (foto) Dar parlamentarii tăi care s-au abținut la vot?!

Asta ați făcut, criminalilor! V-ați bătut joc de oameni! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante!” a scris, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Deputații au decis, marți, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Legea, care conține și amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de ”abțineri”.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu