MENIU

Mantra lunii noiembrie, în funcție de zodie. Cuvintele care îți vor da putere să mergi mai departe și te vor scoate din orice încurcătură

Mantra lunii noiembrie, în funcție de zodie

Siguranța și încrederea în sine sunt esențiale în lumea noastră dinamică, iar mantra este o metodă simplă și puternică de a-ți crește energia pozitivă și de a acorda atenție vibrațiilor tale interioare. Fie că te confrunți cu provocări personale sau profesionale, mantra te poate ajuta să îți controlezi gândurile și emoțiile, să te concentrezi pe ceea ce contează și să te hrănești cu energia pozitivă de care ai nevoie.

Luna Noiembrie este o perioadă importantă în calendarul astrologic, sugerând o perioadă de revigorare și schimbare. Această lună aduce cu sine o energie puternică, o transiție de la toamnă la iarnă și oportunități noi pentru a-ți îmbunătăți viața și pentru a-ți lua decizii importante. Indiferent de zodie, acestă misiune de revitalizare și creștere te poate pregăti pentru cel mai bun an al vieții tale. Fiecare zodie are propriile sale talente, obstacole și provocări, așa că mantra ta se poate personaliza în funcție de semnul tău zodiacal specific.

BERBEC

Se anunță o lună de-a dreptul magică, în care va ploua cu oportunități în viața ta. Ai traversat o perioadă grea de vindecare, în care fiecare dram de energie l-ai folosit pentru a elimina toxicitatea și a depăși traumele trecutului. Acum, astrele cultivă solul tău îmbelșugat cu șanse peste șanse, pe care trebuie numai să le accepți, depășindu-ți zona de confort. Ai „poftă” să crești, să evoluezi, și chiar dacă știi că poate schimbarea e dureroasă, continui să te deschizi. În noiembrie te va ajuta mult să așezi un bol cu apă curată în partea de nord a camerei în care dormi, în vreme ce îți rostești mantra.

Mantra lunii: Îmbrățișez fiecare oportunitate din calea mea și lucrez cu înțelepciune pentru a crea un viitor stabil pentru mine și familia mea.

TAUR

Noiembrie are o extraordinară latură senzorială. Șterge de praf acele produse cosmetice pe care le rezervai unei ocazii speciale și îmbracă rochia aceea superbă pe care o păstrai cu tot cu etichetă pentru un moment deosebit. Chiar ai ce sărbători: printre altele, faptul că trăiești. Așadar, nu te teme să adaugi puțin romantism celor mai banale momente din viața ta, fie că vorbim despre cafeaua dimineții, despre drumul spre serviciu sau despre masajul facial, rămânând conștient/ă și bucurându-te cu toate simțurile. Așa deguști frumusețea lucrurilor mici și înțelegi de ce se spune că existența e divină. Un ritual ce te va ajuta pe tine, regina/regele simțurilor din zodiac, este să încarci la lumina lunii cristalele sau rolele de jad pe care le folosești: nu trebuie decât să le așezi undeva pe cadrul ferestrei.

Mantra lunii: Sunt deschis/ă către iubire, creativitate și bunăstare. Primesc abundența oferită de luna noiembrie.

GEMENI

Optimismul și speranța infuzate de luna noiembrie te pot orbi de-a dreptul în luna noiembrie. După o lungă perioadă de stagnare începe în sfârșit să îți meargă bine din punct de vedere romantic, așa că tentația de a-ți imagina că vei petrece tot restul vieții alături de iubit/ă (sau de tipul acela hot de la cafenea) e mare. Însă nu considera din start că acel om e pe aceeași lungime de undă și cultivă răbdarea. Nu uita nici de carieră: ca să îți meargă bine acum, aprinde o lumânare verde în timp ce rostești mantra lunii.

Mantra lunii: Cuvintele mele au putere, și le folosesc cu înțelepciune ca să construiesc conexiuni durabile și să aduc spirit pozitiv în viața personală și în cea profesională.

Zodiile care își găsesc jumătatea în luna Noiembrie - Astrele le arată calea

RAC

Care e menirea ta? Se prea poate ca profesia să nu fi devenit nimic altceva decât un set de sarcini desfășurate pentru bani. Dar mai ales un semn de apă nu poate trăi numai cu satisfacție financiară. Dacă ai intrat într-o rutină monotonă, infuzează acum creativitate în viața ta personală. Un proiect de decor acasă, activități culturale în compania prietenilor și seri de film străin cu cunoștințe recente vor readuce pasiunea în viața ta în noiembrie. Pentru a atinge o prosperitate plină de pace, bea-ți apa dintr-un recipient de argint, spunând următoarea mantră.

Mantra lunii: Sunt în control deplin al stabilității mele financiare și ating siguranța materială făcând ceea ce îmi place, zi de zi.

LEU

Manifestă-ți creativitatea și nu te teme să fii tu însuți/însăți în luna noiembrie. Îți garantăm că pasiunea și entuziasmul sunt contagioase și că cu ajutorul lor vei crea un spațiu al acceptării în care tu luminezi ca o candelă a inspirației, încurajându-i și pe ceilalți să trăiască autentic. Poți să ai o dispută cu un amic în care e musai să fii onest/ă. Ca să ai parte de și mai mult optimism, aprinde câte o lumânare roșie în fiecare sâmbătă. Atunci recurge și la mantra lunii noiembrie pentru Lei.

Mantra lunii: Sunt gata să mă îmbarc într-o aventură plină de pasiune, să îmi aprofundez relațiile și să dau curs creativității.

FECIOARĂ

În ce măsură alegerile, activitățile și sarcinile în care investești resurse importante îți oglindesc cu adevărat principiile și valorile? E bine să reflectezi la aceste aspecte într-o lună în care poți evolua mult și poți învăța mai multe despre tine. E posibil să fii implicat/ă într-o dezbatere publică în care e bine să îți alegi cuvintele cu grijă și să pui preț numai pe ce știi cu siguranță, altfel o să ți se arunce în față neadevărurile sau inadvertențele. E o lună în care să îți hrănești mintea, trupul și sufletul consumând alimente verzii (mai ales miercurea) și cu următoarea mantră:

Mantra lunii: Îmi hrănesc trupul, mintea și spiritul pentru o lună plină de împliniri și de succes.

Horoscopul dragostei, săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie: Ieșirea lui Saturn din retrogradare aprinde la loc flacăra pasiunii

BALANȚĂ

Relațiile sentimentale capătă o pondere însemnată în această lună după ce Venus se mută în semnul tău, intensificându-ți magnetismul și alura senzuală. Să știi că admiratorii roiesc în jurul tău și ai libertatea de a flirta fără presiunea angajamentelor, dar numai cât timp ești clar/ă în legătură cu intențiile tale de la bun început. Poți descoperi spre finalul lunii că ai luat de bună o minciună, moment în care înțelegi că nimeni nu a pus stăpânire pe adevărul absolut. Ca să intensifici vibrațiile acestei luni, așterne fondul de ten sau crema pe chip în formă de inimă (sau de orice alt simbol) și îngână următoarea mantră.

Mantra lunii: Sunt un magnet pentru iubire împărtășită, un maestru al comunicării și înțelegerii și un campion al sincerității.

SCORPION

Nu a fost deloc ușor pentru zodia ta în ultima perioadă și deși noiembrie se mai „,cumințește” puțin, tot e de muncă. Realizezi că vindecarea emoțională pe care ai desfășurat-o uneori strângând din dinți necesită să fie pusă momentan pe pauză pentru un strop de revigorare și lejeritate. Poți însă constata că ai crescut atât încât anumite activități pe care le îndrăgeai și oameni pe care îi iubeai nu ți se mai potrivesc. Să închei capitole e la fel de important cu a le deschide. Aprinde o lumânare aurie, pentru noroc, și spune această mantră:

Mantra lunii: Primesc atât provocările, cât și binecuvântările lunii noiembrie. Sunt gata să strălucesc, să mă transform și să inspir.

SĂGETĂTOR

E minunat să ai ambiții mari, dar atunci când scopurile tale ar putea fi aduse la îndeplinire numai de un zeu sau de un supraom vor urma probleme. Așadar, mai limitează din așteptări și coboară cu picioarele pe pământ. Pacea spiritului e mai prețioasă decât un CV impresionant, iar din eșecul stârnit din orgolii prea mari nici nu ai ce să înveți. Flacăra unei lumânări albe va purifica povara mândriei, iar următoarea mantră îți va fi de ajutor.

Mantra lunii: Ce e la interior contează mai mult decât ce e la exterior. Regăsesc pacea și bucuria în mine, nu în afara mea, și mă retrag înăuntrul meu pentru aventură și experiență de învățare.

Trei zodii sunt așteptate să dea lovitura în noiembrie. Se anunță schimbări majore după eclipsa de Lună din 28 octombrie

CAPRICORN

Farmecul și caracterul tău sofisticat îți vor crea o reputație desăvârșită în luna noiembrie, dar, cât timp te îngrijești de carieră, vei epuiza rapid bateria socială. E OK, nu te mai presa să răspunzi pozitiv tuturor acelor invitații și respectă nevoile sufletului tău. Te vei simți mai bine în solitudine, scriind în jurnal și meditând, dar și explorându-ți credințele. Astfel poți afla ceva nou despre tine. Donează (timp sau bani) unei cauze în care crezi și vei fi copleșit/ă de abundență. Nu uita nici să repeți această mantră:

Mantra lunii: Cultiv progresul în carieră, iau decizii financiare înțelepte și stabilesc relații care mă vor ajuta să evoluez.

VĂRSĂTOR

Luna începe cu un tempo de indecizie și de nesiguranță care pot stârni dileme neliniștitoare privind viitorul tău profesional. Nu te mai zbate să iei o decizie, poate trebuie să accepți că această stare de tulburare e necesară ca să înțelegi în ce direcție ar trebui să avansezi. Probabil că ar trebui să reanalizezi planul tău pe cinci ani și să cauți să înțelegi unde anume scârțâie (sau pe orice altă perioadă ți-ai propus să manifești ceva). O lumânare neagră poate izgoni toxicitatea cât timp iei cuvântul și cu această mantră:

Mantra lunii: Dau timpului timp, alegând să mă bucur de călătorie. Am idei inovatoare și conexiuni puternice.

PEȘTI

Ai tot mai multă încredere în tine, debordezi de putere și de atractivitate, iar aceste lucruri se văd și se simt de la o poștă. Tot mai mulți oameni sunt ispitiți de potențialul tău. Crede că poți reuși în noiembrie tot ce îți propui, cât timp îmbrățișezi oportunități. Pe de altă parte, vor exista și momente de haos, cu sentimente contradictorii și discuții care te lasă mai degrabă confuz/ă decât lămurit/ă. Acceptă-le fără să cauți să desprinzi o lecție sau un folos din orice întâmplare. Poți să te „speli” de energiile negative curățându-ți în fiecare seară dantura cu cărbune, puternic purificator, și apelând la această mantră.

Mantra lunii: Fac un pas înainte în călătoria mea spirituală și zâmbesc cu încredere nețărmurită viitorului, formând conexiuni și acceptând oportunități numai pentru binele meu suprem.

Care va fi cea mai mare provocare din viața ta, în funcție de zodia în care te-ai născut