MENIU

Mânca două duzini de prăjituri pe zi! Transformare ULUITOARE, după ce s-a despărţit de prietenul ei

<p>T&acirc;năra a slăbit 78 de kilograme</p>
<p>T&acirc;năra a slăbit 78 de kilograme</p>
<p>T&acirc;năra a slăbit 78 de kilograme</p>
<p>T&acirc;năra a slăbit 78 de kilograme</p>

Brooke Birmingham în vârstă de 28 de ani cântărea 148 de kilograme. După ce s-a despărţit de prietenul ei, tânăra a luat decizia să schimbe ceva. Transformarea este uluitoare.

Brooke Birmingham în vârstă de 28 de ani cântărea 148 de kilograme. După ce s-a despărţit de prietenul ei, tânăra a luat decizia să schimbe ceva. Transformarea este uluitoare. Tânăra a reuşit să slăbească 78 de kilograme.

"După ce am scăpat de acest tip, m-am decis să fac nişte schimbări şi să încep să mă iubesc pe mine", a spus tânăra, care a povestit că totul a început cu o întâlnire la care a fost invitată de mama sa, scrie dailymail.co.uk.  

Tânăra a povestit pe blogul ei că relaţia ei a fost oribilă şi că obişnuia să mănânce şi două duzini de prăjituri în mai puţin de 24 de ore. 

Brooke a mai spus că a intrat în depresie şi că a început să slăbească încă din 2009, când a renunţat la junk food şi a început să mănânce mai multe salate şi fructe. De asemenea, aceasta a început să facă exerciţii. "Nu am slăbit dintr-o dată", a mai spus Brooke.

Mai multe articole despre:
dietă depresie slăbit obez a slăbit