MENIU

Managerul demis de la Spitalul din Focșani, anchetat de procurori

manager spital Focsani

Managerul suspendat al Spitalului Județean din Focșani și un medic de la Spitalul Militar din localitate Focșani. Cercetările sunt efectuate în două dosare distincte. În primul caz, anchetatorii s-au sesizat după ce în presă a apărut informația că managerul Constantin Mândrilă și fi expus intenționat subordonații riscului de contaminare, după ce a aflat că este pozitiv cu COVID-19.

„În procesul verbal de sesizare din oficiu s-a reținut că, după ce ar fi fost confirmat ca fiind contaminat cu noul coronavirus, managerul unității spitalicești s-ar fi prezentat la locul de muncă unde ar fi interacționat cu mai mulți colegi, iar ulterior s-ar fi autoizolat într-o locație hotelieră unde erau cazate cadre medicale neinfectate cu boala infecto-contagioasă, existând astfel posibilitate de transmitere a acesteia”, spun procurorii.

În cel de-al doilea dosar este anchetat un medic de la Spitalul Militar din Focșani. În cazul lui s-a dispus începerea cercetării penale in rem pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Realitatea de Vrancea.net.

Mai multe articole despre:
Vrancea Oprisan Focsani COVID-19